Lomapaikat

Yhdistyksellä on kaksi lomapaikkaa, joissa on useita käyttöviikkoja vuodessa, niin talvella kuin kesälläkin.

Naukkari on Pudasjärvellä, lähellä Iso-Syötteen rinteitä (n. 5 km). Mökissä on iso tupa-keittiö, 4 erillistä makuuhuonetta (yksiö alakerrassa) ja sen lisäksi parvet molemmissa päissä taloa (makuupaikkoja n. 12 hengelle), loistavat maastot sienestykseen ja marjastukseen. Mökkiin kuuluu myös grillikota. Mökiltä on muutama kilometri laskettelurinteisiin ja ladut kulkevat ihan vierestä, UKK-reitti kulkee myös lähiharjuja pitkin.

Tahkon mökki on pienempi (nukkumapaikkoja n. 6 hengelle), rinteet ovat muutaman kilometrin päässä, järvi ja vene käytettävissä pihapiirissä

Mökkien varustetaso on täydellinen: TV, radio, astiat, jne. Tarvitset mukaasi vain lakanat, tyynyliinat, wc-talouspaperit sekä henkilökohtaiset muut tarvikkeesi.

Molemmilla mökeillä on mahdollista harrastaa laskettelua, hiihtoa, kalastusta, marjastusta, retkeilyä, uintia ja oma vene käytössä sekä Tahkolla golfia. Loppusiivouksen jokainen tekee itse.

Molempien mökkien käyttöviikko alkaa varattua viikkoa edeltävänä perjantaina klo 12.00 ja päättyy varatun viikon perjantaina klo 12.00.

Vapaat mökkiviikot ilmoitetaan aina jäsenkirjeissä ja kokouksissa, voit tiedustella niitä myös Juha-Matti Aholta juha-matti.aho@savonjakelu.fi p. 050 593 9379 tai katsoa seuraavasta linkistä:
S-KF-lomamökit vapaat viikot

 

 

 • Pron lomapaikat

  Pron jäsenenä sinulla on mahdollisuus vuokrata edulliseen jäsenetuhintaan Pron omia lomakohteita eri puolilta Suomea. Varaukset suoraan kohteista.

   

  Keurusharju

   

   

   


Metsurintie 21 G 75, 70150 Kuopio